mandag 12. oktober 2009

Søndag 11/10-09 kl.1140, Bøler-Bjerkealliansen 0-7 Kalbakken KG Grorud Cup

Disse var med: Petter,Magnus Sax.,Filip,Vebjørn,Mohamed,Andres Bj.,Ibrahim,Magnus Bæk.,Sawan,Abdullahi,Nabil,Thomas,Adrian,Alexander

Det som møtte oss på Kalbakken denne søndags formiddag midt i kirketiden er noe vi håper å unngå på en fotballbane. I pausen på kampen mellom Vestli og Grorud kommer hele Grorud-laget løpende for å ta Bøler-gutta. Rasistiske tilrop og slåssklare Grorudspillere utgjorde en skremmende opplevelse for oss involverte. Tilsynelatende uprovosert(mulig det ble slengt et par uskyldige meldinger) var det også. Vi trakk oss unna og unngikk den store skandalen. Trener for Grorud klappet bare sine spillere på ryggen etterpå.....Her blir det forhåpentligvis etterspill.

Kanskje dette tente Bølergutta for innsatsen og spillet i selve kampen mot BA var av en helt annen klasse enn lørdag. Selv om vi tapte 0-7 synes jeg gutta sto mye mer opp i dag. Her møtte vi rett og slett et bedre lag enn oss. Vi må allikevel bli tøffere foran eget mål, BA fikk det litt for lett på noen av målene. Pluss til hele laget i dag, Petter gjør nok en god kamp i målet.Hva med å satse på keeperjobben Petter??


Kampen på mandag ble avlyst,Lindeberg kunne ikke stille lag i turneringen, dermed endte Grorud-Cup med 2-0-3 og 6 poeng. Da er vi utslått!!

Nå ser vi fremover mot høst/vintertreninger og spillermøte/avslutning 20 oktober!!

KjellA

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar