onsdag 21. oktober 2009

HAFSLUND inviterer alle spillere i breddeprosjektet på Vålerengas siste seriekamp til søndag!


Kjære fotballvenner  
Vi er ved slutten av en spennende sesong i årets breddeprosjekt, og Hafslund er stolte av å være med å bidra til kompetanseoverføringen fra topp til breddeklubber i Oslo. Derfor ønsker man også å markere dette med å invitere alle spillere i klubbene fra de 25 klubbene i breddeprosjektet 2009 på kamp – helt gratis!
 
Siste seriekamp Vålerenga - Sandefjord spilles førstkommende søndag (25.10.) kl 18.00.
 
Ta på dere de lokale klubbdraktene deres som viser klubb tilhørigheten eller benytt dere av den blå prosjektgenseren (VIF/US) som mange har fått utdelt for et par år siden. Da kan dere gå rett til inngang 13 og komme gratis inn der. MEN - forutsettes at dere benytter klubbdrakt, klubbtreningsoverdel, eller prosjektgenseren – slik at vi vet dere er en del av breddeprosjektet som Hafslund er hovedsponsor for.
 
ALLE KLUBBLEDERE – SOM MOTTAR DENNE E-MAIL;
Sørg for alle trenere/ledere i DIN KLUBB mottar denne e-mail og informasjon så fort som mulig – så får de muligheten til å ta med sine lag og spillere på Ullevaal Stadion, som en flott avslutning både for klubben, laget og for Vålerenga Breddeprosjekt i 2009. Barn og ungdom i lokale klubbdrakter kommer selvsagt også inn gratis alene i inngang 13 denne dagen!
 
NB: Vedlagt følger også den annonsen som kommer til å rykkes inn i mange lokalaviser i Oslo, samt Dagsavisen og Finansavisen denne uken.



 
miHafslund
bmc as 250_CG_graa - logo
 
Einar Brustad
Konsulent NFF / Ullevaal Stadion / ArenaSalg / FFA / Vålerenga Fotball
Sognsveien 75 F - US, 0855 Oslo
www.bmcas.no  
einar.brustad@bmcas.no
+47 92 83 49 13

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar