mandag 31. august 2009

TAP FOR G-15 I JEVN BATALJE

caltexløkka: Lille Tøyen - Bøler 3-2. Dagens målscorere Daniel og Filip

På en kort smal bane forventet vi en tett og tøff kamp med mange dueller. Det fikk vi da også. Lille Tøyen startet kampen med skudd fra avspark og skapte sin første farlighet på det. Etter 3 min fikk vi corner, Henrik traff Filip klokkereint på hodet og han styrte ballen vakkert i hjørnet.

Etter 13 min kom utligningen etter innlegg fra siden og dårlig markering av oss. To minutter senere tok Lille Tøyen ledelsen etter corner, igjen en markeringsglipp fra vår side. Resten av omgangen styrer vi og skaper et par sjanser men uten tellende resultat.

2.omg starter vi bra, spillet flyter godt og vi er først på ballen men Lille Tøyen forsvarer seg likevel godt og etter 8 min slipper vi igjen inn et mål etter corner. Et kvarter ut i kampen bestemmer Daniel seg for at det får være nok og banker ballen i en høy bue fra 30 m og rett i krysset! En perle av de sjeldne. Resten av kampen kjører vi på for utlikning men får ikke uttelling for presset.

Alt i alt en god kamp med bra innsats, men vi må bli tøffere foran begge mål. Slipper inn for mye på dødball, og ikke tøffe nok i duellspillet. Snart har vi alle spillere på plass igjen etter ferie og skader og får forhåpentligvis matchet hverandre skikkelig på trening igjen.

Dagens målscorere Daniel og Filip
KjellA

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar