tirsdag 18. august 2009

Bøler 2 - KFUM 2 resultat: 3-2

Spillere: Adrian, Andreas, Carl Jacob, Filip, Harald, Håkon C., Håkon H., Jørgen, Magnus B., Magnus K.S., Magnus H.S., Pietro, Sigmund, Abdullahi, Mohamed, Alexander og Svend Andreas

Vi møtte en antatt sterkere motstander i KFUM 2, de kjemper helt i toppen av vår gruppe og slo oss 5-0 i vårsesongen.

Bøler 2 viste ingen tegn til respekt og skapte tidlig et press mot KFUM. Samspillet fungerte og vi så et velspilt Bøler lag. Likevel fikk vi en litt uheldig mål mot oss tidlig i kampen. Dette stoppet ikke våre gutter som raskt kom tilbake og Bøler scoret et flott mål. Resten av denne omgangen hadde Bøler det meste av spillet og vi gikk opp til 2-1 i slutten av første omgang, vel fortjent (flott mål Adrian).

Andre omgang fortsatte der første slapp og Bøler spilte godt, vi klarte nok en gang og overliste KFUM og Adrian scoret nok et mål og dette så ut til å bli en brakseier. Målet må ha tent KFUM for de startet en forrukende sluttspurt. Det var ikke ufortjent at de reduserte til 3-2.

Resterende tid ble mye forsvar for Bøler, men vi klarte å ri stormen av og kan være vel fornøyde med en ikke ufortjent 3-2 seier over ett antatt bedre lag.

Takk for en flott laginnsats og hyggelig underholdning for oss på sidelinja !