tirsdag 16. juni 2009

9. serierunde HSIL- Bøler 1 4-3 Høybråten KG mandag 15/6-2009

Disse var med: Are, Henrik, Filip, Vebjørn, Nils, Kasper L., Daniel, Sawan, Eirik, Thomas, Ibrahim, Sebastian, Mohamed, Adrian.

En kamp vi "måtte" vinne, da hadde vi inntatt 4.plassen på tabellen og åpningen på kampen lovet godt. En hasteinnkalt Filip banka ballen i krysset allerede etter 2,29 av kampen og vi styrte skuta med godt og variert spill. De første 20 minuttene av kampen er vel årsbeste. Etter hvert kom HSIL med i kampen, mest på grunn av i overkant tøff oppførsel. Dommeren tillot dem å bruke grov kjeft mot seg og våre spillere og det så ut som om vi ble litt spake av det. Når de i tillegg fikk en feildømt straffe og scoret på et skudd fra 25 meter gikk de til pause med 2-1 ledelse. Etter pause tok vi tak i kampen igjen og det gikk ikke lenge før Sawan fant Thomas med en utsøkt pasning og han scoret sikkert. Vi presset på og hadde store sjanser etter en corner, men istedet kontret HSIL lynkjapt og putta 3-2. Like etterpå gjentok dette seg og det sto 4-2. Vi ga imidlertid ikke opp og reduserte til 3-4 ved Ibrahim. Vi flytta Filip opp som spiss de siste minuttene av kampen men fikk dessverre aldri utlikningen. Uansett var dette en kamp vi kan være stolte av. Spillet var til tider meget bra, det samme var oppførselen vår mot både dommer og motspillere. Fortsetter vi å sette sjansene våre og låser igjen bak blir dette bra!
Neste poengmulighet blir mot Veitvet på Haraløkka på torsdag. Kampstart 1715, oppmøte kl 1630!! Revansj!!! Møt opp!!