torsdag 11. juni 2009

8.serierunde Bøler 1 - Skeid 2 2-1 Haraløkka KG Onsdag 10/6-2009

Disse var med: Are, Henrik,Vebjørn, Nils, Kasper M., Sebastian, Daniel, Eirik, Sawan, Thomas, Ibrahim, Nabil, Teddy, Mohamed, Adrian, Kasper L

Taktikken før kampen var å prøve å slå flere baller i bakrommet for å flytte spillet høyere i banen og ikke miste den i ugunstige posisjoner for oss. Rett og slett komme oss kjappere i angrep og få gutta i noen "alene mot keeper" situasjoner. Bakre firer fikk beskjed om å feie ballen så langt opp de klarte noen ganger, og både Thomas og Ibrahim kom alene med keeper etter slike pasninger. Ikke vakkert, men noen ganger veldig effektivt. Første goalen vår kom etter en slik, Ibrahim satte ballen i mål etter en stangretur. Det som var en jevn batalje det første kvarteret utviklet seg til årsbeste for oss med mye bra spill og store sjanser. 2-0 kom etter frispark fra 20 meter, Daniel bøyde kula vakkert i mål!! Pause kom uten flere scoringer men vi burde hatt 4 eller 5 i nota bak Skeidkeeperen.
Skeid kom på banen i annen omgang med mer trøkk, de hadde tydeligvis bestemt seg for å vise seg fra en annen side. Vi greide ikke å opprettholde trøkket fra første omgang så dette ble en fight for å forsvare ledelsen. God jobbing fra alle og spesielt roen og rutinen til de bakre fem reddet poengene for oss, selv om Skeid fikk en redusering!! Viktig med en seier, nå ser vi oppover på tabellen hvor vi har los på lagene foran oss.
Neste kamp er borte mot Høybråten og Stovner mandag 15/6-2009 kl 1900.