fredag 5. juni 2009

7. serierunde

Lindeberg-Bøler 1 7-3 Haugerud KG torsdag 4/5-2009 kl 2020.

Disse var med : Are, Henrik, Eirik, Nils, Kasper L., Sebastian, Daniel, Ibrahim, Sawan, Thomas, Nabil, Kasper M., Teddy, Mohamed

Alltid hyggelig å komme til nye steder og møte nye motstandere. I 8 kalde grader og regn ble vi tilbudt utendørs garderobe av våre motstandere. Hvis dette var et forsøk på psykologisk krigføring må vi vel innrømme at Lindeberg lyktes med dette. For etter en oppløftende start på kampen hvor vi tok ledelsen 1-0 på en fin scoring av Sebastian og presset dem bakover på banen tok Lindeberg over det meste og ga seg ikke før det sto 4-1 til pause. De sto høyt og vant ballen i ugunstige posisjoner for oss. Vi var i tillegg litt for dårlige i presset og slapp dem for lett til. Etter en liten prat i pausen var det et litt annet Bølerlag som kom på banen i andre omgang, vi ga dem mer kamp og putta to fine goaler ved Teddy og Nabil. Det hjalp dessverre lite for resultatet i og med at Lindeberg også lagde tre mål i denne omgangen.
Hvis vi skal lete etter unnskyldninger er det vel ikke verdens beste oppladning vi har bak oss denne uka, med en lang pinsehelg og teltturer uten mye søvn for de fleste gutta. Litt smårusk med skader og sykdom gjør også at jeg føler vi skal stå bedre rustet allerede på søndag, da møter vi Korsvoll borte i Obos-cup 3.runde kl 1830. Forhåpentligvis med en god helg med mye søvn i kroppen og en STOR gjeng med entusiastiske foreldre som heier på oss??

KjellA

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar