lørdag 20. juni 2009

10.serierunde Bøler 1 - Veitvet 3-4 Haraløkka KG torsdag 18/6-2009

Disse var med: Are, Henrik, Nils, Vebjørn, Kasper M., Kasper L., Daniel, Eirik, Sawan, Thomas, Ibrahim, Sebastian, Pietro

Hvilken oppreisning fra vårkampen mot Veitvet!! Da var vi ikke i nærheten men nå vil jeg si at dette faktisk var litt urettferdig(hvis det er noe som heter det i fotball)! Vi tok tak i kampen fra start, gutta oste av selvtillit(noe som ikke har vært vårt varemerke tidligere), og spilte ut Veitvet til å begynne med. Ibrahim hadde to store sjanser til å sende oss i ledelsen men begge skuddene gikk utenfor. Han fikk til slutt hull på byllen(med god hjelp av en Veitvetforsvarer) og vi tok en fortjent ledelse. Etterhvert jevnet det seg mer ut, Veitvet utlignet på straffe og tok ledelsen på et vådeskudd før pause. Det var utgjort, vi hadde store sjanser til å lede både tre og fire null men opplever isteden at Veitvet scorer på sine to muligheter!!

Sjokkåpning av Veitvet etter pause, et nytt vådeskudd dupper i krysset etter 30 sek. Dette burde tatt motet fra gutta våre, og når de også fikk 4-1 ikke lenge etter på så det mørkt ut. Det vi gjør resten av omgangen er bare imponerende og gjør meg faktisk ganske stolt. Vi bretter opp ermene og spiller ball i hatt med Veitvet resten av kampen. Det som så ut som en tapt kamp ble plutselig veldig spennende. Daniel skjøt et hardt frispark keeper ga retur på, der dukket Ibrahim opp og det sto 2-4. Med blod på tann fortsatte vi å kjøre på og etter en tabbe hos Veitvetforsvaret kom Thomas alene med keeper og nettet sikkert. 3-4!! Dessverre rakk vi ikke å putte nr.4 og 5, de tror jeg hadde kommet hadde kampen vart 10 min lenger. For en annen omgang!! Med bedre uttelling hadde vi tatt dette! Veitvettreneren kom bort til gutta etter kampen og gratulerte med en kjempekamp og mente vi hadde fortjent bedre!! Enig!!

Tror gutta føler at vi har hevet spillet de siste kampene, ser ut som om de strutter av selvtillit for tida, fortsetter vi sånn etter ferien kommer garantert også poengene!! Nå tar vi fri fire uker, kan være greit å tenke på litt andre ting en stund også. Vi får plukke opp tråden når vi møtes igjen. Prøv å holde formen litt ved like i ferien men husk å kose dere og slappe av også!!