mandag 11. mai 2009

3. serierunde Årvoll/LIL/H/L 2 – Bøler 1 2 – 0 Årvoll KG 7/5-09 kl 2020

Disse var med : Are , Henrik , Nils, Vebjørn, Kasper M., Kasper L., Eirik, Daniel, Sebastian, Thomas, Nabil, Ibrahim, Sawan, Mohamed, Adrian.

Etter en treningsøkt på onsdag hvor gutta presterte et pasningspill og bevegelse jeg ikke har sett fra dem før, var det lett å legge opp taktikken før kampen. Kort og godt: Gjør som på trening!! Dette synes jeg ble utført veldig bra. Sjelden har vi vel sett et Bølerlag med så mye entouch og totouchspill i laget som i første omgang. Dessverre ga ikke dette noen tellende resultater, det stoppet litt opp ved motstanders 16-meter. Bjerkealliansen viste seg som et farlig kontringslag, så vi måtte også jobbe hardt hjem når vi mistet ballen. Dette gjorde vi også veldig bra. Etter 14 min kom det allikevel en baklengs. 0-1 kom etter at vi atter en gang markerte dårlig ved bakerste stolpe på et innlegg. Her må vi skjerpe oss!! Resten av omgangen hadde vi spillet, men motstander var alltid farlig på kontringer. Etter pause måtte vi gjøre et par endringer etter skader, dette gjorde nok litt med rytmen i spillet, for det flotte pasningsspillet fra første omgang forsvant litt. Vi slet med å skape store sjanser, det nærmeste vi kom var et kjempeskudd i tverrligger fra Ibrahim. Bjerkeall. var alltid farlige på kontringer og 0-2 kom da også etter en slik. Må forresten berømme Are i målet for noen kjemperedninger mot slutten. Gutta viste i denne kampen stor spilleglede og et veldig bra pasningsspill, nå må vi bare trene på å komme oss forbi de siste 20 meterne og få satt den ballen i mål!!