søndag 3. mai 2009

2. Serierunde Bøler – VIF 2 1 – 2 Haraløkka KG 30/4- 09

Laget før kampen

Disse var med: Are, Henrik, Vebjørn, Eirik, Nils, Sebastian, Thomas, Daniel, Kasper L, Ibrahim, Kim A, Nabil, Adrian, Mohamed, Teddy, Sawan.

Alltid moro å møte lag fra ”Tippeligaen”! Da er motivasjonen automatisk til stede så her var det ikke noe i veien med innstillingen til matchen. Nå var dette riktignok de nest beste 94-gutta til VIF, så dette hadde jeg tro på at vi skulle ta. Vi åpnet klart best og skapte flere gode muligheter i starten av kampen. Gutta jobbet og slet uten at det ga resultater. Det ble liksom noe puslete over oss når vi nærmet oss motstandermålet. Bakover på banen hadde vi god kontroll og slapp ikke VIF til i det hele tatt. Midtveis filkk VIF sin første corner, og dårlig markering gjorde at de fikk stanga inn 0-1. Resten av omgangen bølget spillet frem og tilbake uten at det kom flere scoringer. Vi gikk ut i andre omgang med trua på å snu dette, men fikk liksom aldri skapt nok trøkk til å komme til de store sjansene. Da VIF scoret på nok en corner så det mørkt ut. Vi la om til tre bak de siste minuttene for å prøve å legge press på dem, og lyktes til slutt. Kim A fikk satt ballen i mål etter litt kaos i VIF-forsvaret, men dette var det siste som skjedde i kampen så det ebbet ut med 1-2. Surt tap, men bra kamp av gutta, og vi viser i hvert fall at vi skal dra med oss en del poeng framover.