søndag 26. april 2009

1.serierunde Veitvet – Bøler 1 6 – 1 Veitvet KG torsdag 23/4-09

Endelig i gang med sesongen!! Veitvet visste vi lite om før kampen, men det skulle vise seg at dette var et meget godt fotballag. Mange raske og gode tekniske spillere gjorde at vi hadde store problemer med å henge med i svingene. Når vi i tillegg ble for stillestående i vårt angrepsspill ble dette vanskelig. Etter en OK første halvdel av første omgang sprakk nullen bak oss og det virket som om vi mistet litt trua. Det sto 3-0 til Veitvet til pause. Annen omgang startet med at vi fikk en redusering, Ibrahim fikk en fin stikkball som han plasserte sikkert forbi keeper. Da kom litt av trua på at dette kunne gå tilbake, men det gikk ikke lenge før 4-1 kom og da var det kjørt. Vi må nok bli litt mer kyniske i forsvarspillet vårt og ikke la oss drille så lett i fortsettelsen. Veitvet spaserte nesten gjennom som de ville etter hvert. Samtidig har vi mye å hente offensivt. Altfor stillestående, lite initiativer og for mye enkeltmannsprestasjoner gjør ikke at vi kommer til mange målsjanser. Av positive ting kan nevnes at vi var eksemplariske i vår oppførsel mot både dommer og motstandere, dommeren var for øvrig meget god. Speaker.no har også satt opp en tabell hvor vi ligger øverst med 5 poeng, så noe bra kom det jo ut av dette…..