onsdag 18. mars 2009

Treningskamp 15/3-09 Prinsdal Kunstgress Hauketo 92/93 – Bøler G-94 5 – 2

Disse var med : Are, Henrik, Vebjørn, Nils, Kasper M, Kasper L, Eirik, Daniel, Sebastian, Thomas, Nabil, Adrian, Filip, Mohammed.

Vi lurte litt under oppvarmingen til kampen da et par av Hauketospillerne så ut som om de hadde tatt litt for mye Møllers Tran, men tenkte ikke så mye mer over det…..

Som sist mot Vestli hadde vi problemer med å komme i gang med kampen. Vi blir stående litt og se på uten å få i gang noe eget spill. Hauketo tråkker til og tar tidlig ledelsen.

Vi blir veldig baktunge og har problemer med å komme over midten. Hauketo er både raskere, sterkere og mer ballsikre enn oss. De gangene vi har ballen bruker vi for lang tid

og mister den veldig lett igjen. Omgangen ebber ut med en klar 3-0 ledelse til Hauketo og det var en betuttet Bølergjeng som tuslet i garderoben.

Vi endrer litt på oppstillingen i andre omgang, og får løftet oss litt høyere i banen. Etter å ha fått mye juling både verbalt og fysisk av Hauketospillerne virker det som om det går en F… i Bølergutta.

Vi får et frispark fra 25 m som Vebjørn smeller i krysset. Noen som husker Per Egil Ahlsen i cupfinalen 1984? Reprise. Når Daniel senere scorer en vakker goal ser det ut som om vi har knekt koden i kampen. Den siste halvdelen av annen omgang er vi fullt på høyde med Hauketo selv om de også scorer et par ganger. Vi har senka skuldrene og spiller med mer selvtillit, Kasper M kjører piruetter på venstrebacken og det tråkkes til i duellene.

Det viser seg i etterkant av kampen at Hauketo stilte med et -93 lag forsterket med -92 spillere og i lys av dette er det faktisk grunn til å være stolt av det gutta våre gjør. Samtidig synes jeg at vi bør være stolt av oppførselen til gutta våre, både Vestli og Hauketo har MYE å jobbe med når det gjelder sportslig opptreden mot sine motstandere.