Lørdag 28/2 kl. 11.45
Niffen Nordstrand 2- Bøler 1 (5 – 4
)

Disse var med: Are, Henrik, Vebjørn, Eirik, Nils, Sebastian, Thomas, Daniel, Sawan, Nabil, Ibrahim, Kim A., Adrian, Kasper L.

Første treningskampen for året ble brukt til å se spillerne i de forskjellige rollene de er tiltenkt. Litt startproblemer gjorde at NIF 2 tok ledelsen 2-0, men vi fikk justert litt og gikk til pause med 1-2 etter at Nabil lagde et fint mål etter corner. Vi gjorde en del bytter i pausen og kom på banen som et nytt lag. I løpet av kort tid snudde vi kampen og ledet 4-2 etter mye bra spill. Daniel knuste inn et frispark via stolpen, Kim A. kjempet inn et skranglemål og Sebba scoret sikkert etter et innlegg i feltet. Så sovnet vi litt igjen og lot NIF 2 komme tilbake og score tre mål.. Alt i alt en grei kamp fra vår side, minus for baklengsmålene som var av den unødvendige sorten med litt dårlig kommunikasjon i de bakre ledd. Alle spillerne fikk minst en omgang hver, så det ble en del bytter, noe som kanskje kan forklare litt av ujevnheten i spillet vårt.

Onsdag 4/3 kl. 1745
Jesperud KG Vestli – Bøler 1 (7 – 0)

Disse var med: Are, Henrik, Vebjørn, Eirik, Nils, Kasper M., Ibrahim, Daniel, Sebastian, Kasper L, Thomas, Kim A., Adrian, Sawan, Nabil

Samme opplegget som mot NIF 2 ble brukt i denne kampen, med mye bytter uten å ta hensyn til resultat eller motstander. Dette for å få se hvordan de forskjellige fungerer i diverse posisjoner. I denne kampen ble vi tatt på senga og overkjørt det første kvarteret. Vestli ledet 4-0 før vi våknet litt. Her møtte vi en motstander som var raskere, sterkere og mer pasningssikre enn oss. Først på slutten av kampen så det ut som om vi skjønte alvoret og begynte å vise litt muskler. Trener er litt skuffet over innstillingen gutta har til kamp, vi må jobbe litt med tenninga vår. Det ebbet ut med 0-7 etter at vi hevet oss litt på slutten. Svarene denne kampen ga er: Hjem og tren! Vi må løpe mer, fortere, og bli mye tøffere!! Den energien vi bruker på å irritere oss over drittslenging fra motstandere og feildømming må vi heller bruke på å løpe og fighte!!