lørdag 28. mars 2009

Drammen-cup 2009, Marienlyst, Drammen 27/3-2009

Disse var med: Are, Henrik, Nils, Vebjørn, Kasper M., Kasper L., Daniel, Eirik, Sebastian, Thomas, Nabil, Sawan, Adrian, Mohammed, +noen ivrige foreldre.

Alle kamper 1x25 min

Kamp 1 Oppsal 1 – Bøler 1, 2-0 ( på Marienlyst 2, treningsbane med en del nysnø på banen)

Dette var selvfølgelig en kamp med mye prestisje for begge lag, Oppsal har jo et lag med flere tidligere Bølerspillere så her var det ikke noen problemer med motivasjonen før kampen. Vi gikk noe defensivt ut så mesteparten av spillet foregikk på vår banehalvdel uten at Oppsal lagde for mye trøbbel for oss. Gutta fighta bra så Oppsal måtte slite for å skape noe. Allikevel putta de to mål etter personlige feil hos oss. Litt mer kynisk spill av oss så kunne vi faktisk unngått baklengs i denne kampen. Cornerstatistikk Bøler 3 – Oppsal 2 !! Det forteller meg at denne kampen kunne vi faktisk vunnet med litt tur, selv om Gisle og co hos Oppsal ville kalt det et ran! Gisles kommentar etter kampen var ” vi spilte dårlig”…. Kanskje vi gjorde dem dårlige?? Resultatene i Oppsal sine andre kamper ble forresten 5-0 og 3-0.


Kamp 2 Skiold – Bøler 1, 1-0 ( på Marienlyst Stadion ,Tippeligaarena!)

Helt jevn kamp som bølget fram og tilbake. Nabil alene gjennom etter 5 min, men avslutning i nettveggen. Synd!! Meget glatt ball på en våt bane gjorde at gutta hadde litt problemer med touchen, men vi hadde mange fine overganger som med litt bedre presisjon kunne skapt store sjanser, men i stedet scorer Skiold på en av sine muligheter. Både Daniel og Vebjørn hadde muligheter på frispark fra bra posisjoner, men ingen av forsøkene endte med tellende resultat.. Kampen ebber ut uten at vi greier å få noe ordentlig trøkk mot dem selv om vi legger om til 3 – 4 – 3 de siste minuttene. Bittert tap, gutta var mer skuffet etter dette tapet enn mot Oppsal.

Forutsetningene foran siste gruppespillkamp var greie. Vi måtte vinne for å ha mulighet til å komme på 3.plass i gruppa og nå b-sluttspillet.


Kamp 3 Svelvik – Bøler 1, 0-0 (på Marienlyst 2, nå med enda mer snø..)

Nå måtte vi vinne!! Vi gikk ut i en 3 – 4 – 3 formasjon for å skape litt trøkk framover på banen og det klarte vi! Vi hadde vel 10 klare målsjanser, men ballen ville ikke i mål! Beste eksempelet er vel da Thomas kom alene med keeper og treffer innsiden av stanga og ballen spretter i fanget på en liggende keeper! Svelvik hadde også sine muligheter men en god Are tok seg av det som kom. Det ville seg ikke, så når sluttsignalet lød var det en skuffet Bølergjeng som tuslet av banen.

Det jeg tar med meg fra denne turneringen er at vi spiller jevnt mot Skiold og Svelvik men er et stykke unna Oppsalnivå. Med de treningsforholdene vi har hatt i vinter er det helt naturlig. Når Løkka blir grønn skal vi trene mye på avslutninger(det trenger vi!!) og øve inn enda mer samhandling. Jeg ser tendensene og gleder meg til å jobbe mer med dette framover.

En herlig gjeng med sunn norsk ungdom å tilbringe en fredagskveld i Drammen med!!

Kjella

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar