lørdag 24. januar 2009

Utvalget for Ungdom trenger 2 foreldre fra G94

Utvalget for Ungdom trenger 2 foreldre fra G94. Bjørn Berg Johnsen har salgt seg villig til å sitte.
Vi trenger en person til, meld tilbake til johnerik@getmail.no om du har anledning til å ta i et tak. Under mail som har gått fra Bjørn-Olav Larsen:

Bøler IF's ungdomsavdeling omfatter spillere i aldersgruppen fra 11-19 år, og omfatter nå en aktivitet på 12-14 lag. For å drive aktiviteten i denne avdelingen, mener fotballstyret at det er nødvendig at 2 personer fra hvert årskull sitter i det som heter Utvalg for Ungdom (UFU). For G 95 holder det med en representant. Noen få funksjoner er allerede på plass, men vi trenger mange flere folk som kan bidra.

En beskrivelse av aktivitetene, arbeidsoppgavene etc. finner dere i vedlagte dokument.

Uten foreldreinnsats også i denne type sammenhenger, vil grunnlaget for driften av avdelingen bli borte, og spillerne vil få ett mye dårligere tilbud.

Mange mennesker svarer når de blir forespurt: "Jammen, jeg har ikke tid", eller "jeg har ingen erfaring". Mitt syn på det første er at det er en prioriteringssak, man får tid til det man vil ha tid til. Og husk at ved å prioritere dette arbeidet, så investerer du i tid for at dine egne barn skal få ett godt tilbud, både sportslig og sosialt.

Når det gjelder erfaring, er det slik at alt må læres. Men når det er sagt er det mange arbeidsoppgaver som ikke krever hverken spesiell kunnskap eller erfaring, man kommer langt med sunt folkevett og innsatsvilje.

Denne mail kommer til dere fra kontaktpersoner for de respektive lag og alderskull, og jeg ber om at dere gir beskjed til disse om dere kunne tenke dere å hjelpe til.

Neste møte i Utvalget for Ungdom er torsdag 12. Februar på klubbhuset på Bøler, så da håper jeg at det er mange som kommer.

Med vennlig hilsen

Bjørn-Olav Larsen

Leder, Bøler Fotball

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar