tirsdag 27. januar 2009

REFERAT FORELDREMØTE – Bøler G-94


Sted: Klubbhuset

Dato: 27. januar 2009

Tid: 19.00 – 20.30

Tilstede: Foreldre/foresatte til Nils, Daniel, Magnus S., Magnus B., Svend Andreas, Filip, Brage, Petter x 2, Harald, Pietro, Jørgen A., Håkon H., Are, Eirik, Henrik, Thomas J. og Kim


1. Presentasjon av trenere, lagledere og foreldregruppa


2. Spillerstall

Det ble informert om årets spillerstall, som per dags dato består av 35 spillere. Det ble fattet vedtak om at dette settes som tak for antall spillere i G-94. Vi vil få utfordringer om flere spillere kommer til gruppa da vi per i dag har to lag som er påmeldt seriespill. Med 18 spillere på hvert lag er dette maksimalt av det som er ønskelig. Det vil likevel bli benyttet skjønn om enkelt spillere tar kontakt med klubben for eventuelt spill.


3. Treningsopplegg for sesongen

G-94 er på treninger delt i to treningsgrupper. Dette vil bli gjennomført denne sesongen.

Treningstider er per i dag tirsdag og torsdag 18.30 – 21.00 på Haraløkka og søndag 15.00-17.30 i Bølerhallen. Det er gjort fremstøt for å få endret tirdagens trening til mandager, treningstider ligger oppdatert på våre hjemmesider (Bloggen). Det vil for treningsgruppe 1 forsøkt å legge treningsøkt til rett etter skoletid, maks to økter i uka. Dette vil frigjøre tid for andre på et presset treningsanlegg.

Gjennomføring av treninger, det er innført treningsdisiplin spillere skal møte 15 minutter før trening. Dette er viktig for å skifte og gå gjennom dagens treningsøkt. Generelt vil en trening bli gjennomført etter følgende mønster;

- Oppvarming 15 min

- Øvelser 25 min

- Spill (i små eller store grupper)

- Uttøyning/rydding 5 min

Kamper, det vil bli forsøkt å få til kamper hyppigere enn tidligere sesonger. Optimalt vil det bli treningskamper hver 14. dag. Lag 1 er påmeldt i 2. divisjon og Lag 2 er påmeldt i 3. divisjon


4. Nørhalne turneringer

Denne går av stabelen 20. til 24. mai. Det er etter at påmeldingsfristen er gått ut kommet inn 19 påmeldinger (spillere). Det vil si at vi per i dag har ett lag som kan stille. Det ble vedtatt at man bestiller mat for de som deltar på båtturen begge veier. Dugnadsinnsats vil kunne gi sponsing av turen for guttene


5. Verv i G-94 og Dugnader

Det skal sitte 2 representanter for G-94 i styret for ungdomsutvalget (UFU). Bjørn Berg-Johnsen sitter i styret allerede. Trond Brekke stilte seg villig til å delta som representant nummer 2. Gratulerer !

Ullevål-vakter er ikke fulltegnet. Vi skal stille med 12 personer fra G-94, det er per i dag 4 personer som har meldt seg. Dette er viktige penger og vi må stille med flere representanter. Vi oppfordrer alle til å stille på en hyggelig dugnad, du vil garantert få se mye og god fotball. Foreldreutvalget sender ut melding om dette.

Vi har mistet Laina fra foreldregruppa og trenger en erstatter så snart som mulig. John Erik sitter nå alene med ansvaret for dette arbeidet. Vi oppfordrer på det sterkeste en person til å bistå John Erik i dette viktige arbeidet !


6. Diverse

Det ble forespurt om interesse for salg av Enjoy bonuskort som dugnad. Møtet stilte seg ikke bak dette forslaget.

Det er utfordringer på hvordan man skal nå frem med kommunikasjon i gruppa. Det ble foreslått at man i enkelte tilfeller må trykke opp informasjonsskriv og dele ut til guttene. Det er også behov for å validere mail-adresser som er inkludert i medlemslista.

Treningsavgift/medlemsavgift kommer vil bli sendt ut i løpet av vinteren/våren. Det vil bli praktisert at den som ikke betaler vil bli nektet trening og spill med laget. Spillere som ikke betaler denne avgiften blir ikke forsikret gjennom klubben og vi kan ikke ta ansvaret ved eventuelle skader som skulle oppstå.


Bøler, den 27. januar 2009

Geir Saxlund - Referent

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar