fredag 5. desember 2008

Årets siste UFU-møte 16.12.2008 kl. 19.00 kafeteria (Klubbhuset Haraløkka)

Hei,

Da går det mot jul og nytt år og da skal det være på plass et ”nytt” Utvalg For Ungdom.

Som tidligere nevnt så går 3 av 4 ut av utvalget og det er kun kasserer (Biørn Berg-Johnsen) som har sagt at han vil stille kommende sesong. Det som da har blitt tatt opp er at UFU for kommende sesong skal bestå av en representant fra hvert alderstrinn. Dvs. at Junior 19 og 17 er adskilt og stiller med en fra hvert lag de øvrige (G94 – G95 – G96 – J96 – G97 og G98) stiller med 1 pr. alderstrinn.
Dette er blitt gjort rede for i tidligere møtereferat og det har nå vært forventet tilbakemeldinger om potensielle representanter. De forskjellige alderstrinn må nå navngi sin representant innen kommende møte.
Dersom det ikke er et fungerende utvalg etter møtet den 16.12.08 er det fare for at det ikke blir påmeldt lag i de forskjellige alderstrinn.
Det er kun to punkter på møtets agenda:
Valg av representanter til Utvalget For Ungdom
Info om kommende års Ullevål-dugnad

For de som ikke har deltatt i dette arbeidet så kan det sies at det er en flott måte å bidra til ungdomsarbeid i vårt nærmiljø. Det er stort sett overkommelige oppgaver for de fleste, men dette må de som deltar fordele til beste for alle.

En fornuftig fordeling kan være:
-Utvalgsleder: Deltar på fellesmøter i fotballgruppa.
-Kasserer: Fører regnskapet for utvalget og utbetaler iht. godkjenning fra leder og gjeldende regler.
-Materialforvalter: Sørger for at de forskjellige lagene melder inn sine behov for utstyr og melder til kontor for bestilling.
-Dugnadsansvarlig: Sørger for å formidle utvalgets dugnader (Ullevål og Bøler Minicup) ut de forskjellige alderstrinn
-Styremedlemmer: Tar de eventuelle andre oppgaver som kan utføres for å drifte utvalget. Dette er oppgaver som kan roteres på de resterende personer i utvalget.
Hjelpemiddel for utførelse blir de til enhver tid styrende dokumenter klubben oppdaterer og tar i bruk.

Det har gjennom ”kilder” kommet frem at det er en gruppe som kunne tenke seg å ta ansvaret for arrangementet Bøler Minicup.
Det er et stort ønske at disse møter på dette møtet så det da kan fri utvalgets styre fra en del av ansvaret for Bøler Minicup.

Forventer alle tar seg tid til å stille opp selv rett oppunder ”Jule-stria”.

Mvh.
Avtroppende utvalgsdeltager.
Dagfinn Henriksen
E-post: dahenrik@online.no
Tlf. priv.: 22264438

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar